چگونگی بودجه‌ بندی برای قرارگرفتن کسب‌وکار در مسیر درست (بخش اول)
چگونگی بودجه‌ بندی برای قرارگرفتن کسب‌وکار در مسیر درست (بخش اول)

چگونگی بودجه‌ بندی برای قرارگرفتن کسب‌وکار در مسیر درست (بخش اول)، همان‌طور که می‌دانیم، شروع هر کسب‌وکاری نیازمند یک تعهد مالی چشم‌گیر است. با این حال،‌ این که وبسایت شما راه می‌افتد دلیل نمی‌شود که فوراً به سوددهی برسید. بلکه اگر می‌خواهید کسب‌وکار موفقی داشته باشید،‌ برنامه‌ریزی دقیق و بودجه‌ بندی، کاری ضروری است. برای موفقیت بلندمدت کسب‌وکارتان، باید مطابق با این هدف و به شکلی هوشمندانه بودجه‌ بندی کنید. در ادامه چند نکته درباره‌ی چگونگی بودجه‌ بندی برای قرارگرفتن کسب‌وکار در مسیر درست آمده است. با ما همراه باشید تا بیشتر با نحوه چگونگی بودجه بندی صحیح آشنا شوید.

کارکنان خود را در جریان کار بگذارید

شاید به عنوان مالک کسب‌وکار تصور کنید که تمام مسئولیت کار با شماست. اما به یاد داشته باشید که بودجه‌ بندی کسب‌وکار روی تمام افراد درگیر اثرگذار است. چه به همراه شریکتان یک کسب‌وکار را اداره کنید و چه چندین کارمند داشته باشید، در جریان‌گذاشتن آنها اهمیت دارد.

برای این که درک کاملی از کسب‌وکار و نیازهای مالی آن داشته باشید، کارمندان کلیدی هم باید اثرگذار باشند. این کار به شکل‌ دادن بودجه‌ای که تمام هزینه‌های پایه را پوشش دهد و برای مسائل غیرمنتظره برنامه داشته باشد، کمک می‌کند.

همچنین تمام افراد درگیر باید از تغییرات بودجه و اثر آن روی نقششان خبردار شوند. این کار باعث می‌شود که همه تصویر یکسانی داشته باشند و سردرگمی درباره‌ی مسائل مالی را کم می‌کند.

خودتان هم حقوق دریافت کنید

هر مدیر کسب‌وکاری با این سوال روبه‌رو شده است: «چقدر به خودم پرداخت کنم؟» در بیشتر موارد، جواب واضح این است که حداقل مقدار ممکن تا بتوانید هر ریالی که کسب‌وکارتان تولید می‌کند را به بیشترین عدد ممکن تبدیل کنید.

با این حال، شما هم کارمند شرکت هستید. بنابراین، استحقاق یک حقوق منصفانه را دارید. برای رسیدن به این هدف، احساس گناه نکنید، فقط آن را در بودجه وارد کنید.

ریسک‌هایی که با آن مواجه هستید را درک کنید

مهم نیست که اندازه‌ی کسب‌وکارتان چقدر است یا چند وقت است که این کار را می‌کنید، همیشه ریسک‌هایی وجود دارند. زمانی که بودجه را می‌سازید، اثری که این ریسک‌ها می‌توانند داشته باشند را در نظر بگیرید.

مهم نیست که یک ریسک چقدر غیرمحتمل به نظر می‌رسد، داشتن یک صندوق پشتیبان باید یکی از بزرگ‌ترین اولویت‌های شما باشد. اگر یک حادثه‌ی طبیعی رخ دهد یا مقررات تغییر کنند چه می‌شود؟ آیا پس‌انداز کافی برای دوام‌آوردن دارید؟

وقتی که همه‌ی این تهدیدات را در کسب‌وکارتان در نظر گرفتید، می‌توانید برنامه‌ای برای روبه‌روشدن با آنها بسازید. این برنامه می‌تواند برنامه‌ی بحران، بیمه یا برنامه‌ی پوشش حقوق باشد. نداشتن این برنامه می‌تواند برای کسب‌وکار شما بحران‌آفرین باشد.